Categorieën
Geen categorie

Yva

Succesverhaal Yva

Voor zover ik me kan herinneren, ben ik altijd wat dikker geweest. Met eerdere diëten zoals Sonja Bakker, Dr. Frank of koolhydraatarm eten viel ik makkelijk vijf kilo af. Het probleem was dat ik daarna geen motivatie meer had om verder te gaan. Ik wist precies wat ik fout deed en waarom ik niet afviel, maar ik had iemand nodig die mij precies zei wat ik wanneer mocht eten. Op die manier hoefde ik zelf niet te ontdekken wat wel en wat niet goed voor me was. Daarom besloot ik begeleiding te zoeken.

Een vriendin van mij had ervaring met de werkwijze van Dunja en zij raadde mij dit aan. Ik heb contact opgenomen met Dunja en voor mij was dat de eerste stap naar het afvallen. Van Dunja kreeg ik elke week nieuwe dagschema’s mee met lekkere recepten die precies aangaven wat ik mocht eten. Elke woensdag had ik mijn weegmoment. Ik vond het best confronterend om op de weegschaal te moeten gaan staan en mezelf te verantwoorden wat betreft mijn eetgedrag. Maar dit had ik juist nodig om niet op te geven maar door te blijven gaan.

Dunja gaf mij het gevoel dat ik haar kon vertrouwen en dit maakte het makkelijker om haar te vertellen wanneer ik stiekem een stuk chocolade gegeten had. Met nieuwe recepten en variatie gaf ze mij weer moed om verder te gaan.

Uiteindelijk ben ik in 7 maanden 15 kilo afgevallen. Het was niet makkelijk, dat zal ik eerlijk bekennen. Maar het mag duidelijk zijn dat ik dit resultaat nooit bereikt zou hebben zonder de hulp van Dunja. Nu is het aan mij om deze levensstijl vol te houden.

Dunja bedankt!

Voor & Na

Yva Voncken 24-9-14 (2)    IMG_2559

——————————————————————————————