Categorieën
Geen categorie

Wendy

Succesverhaal Wendy

 

Het einde van december kwam weer dichterbij en iedereen had het over goede voornemens. Ik had genoeg van mijn overtollige kilo’s dus dat werd mijn goede voornemen. Meteen 1 januari heb ik Dunja gemaild om een afspraak te maken. Dit omdat ik de website al meerdere malen bezocht had en de werkwijze mij heel erg aansprak.

Het doel was 15 kilo eraf. 21 januari gestart met de weekmenu’s en bleek dat het heel goed vol te houden was. In het begin vlogen de kilo’s eraf.Het dieet is heel goed vol te houden omdat Dunja rekening houdt met je voorkeur voor eten. Op deze manier zie je dat je heel lekker en toch gezond kunt eten.

Het zijn hele simpele gerechten maar wel heel lekker, dus geen uren in de keuken staan na een lange werkdag. Omdat je iedere week moet wegen heb je een stok achter de deur, dit is wel heel erg prettig Iedere dinsdag keek ik alweer uit naar de nieuwe recepten.

Tijdens het afvallen merkte ik dat ik me veel fitter voelde, toen ben ik er ook nog bij gaan rennen. Nu het doel bereikt is ga ik zelf nog aan de slag voor de laatste paar kilo’s

Dunja heel erg bedankt, je was een goede steun!!!

Wendy Veulemans 13-1-15    Wendy Veulemans 14-7-15 (2)

—————————————————————————————