Categorieën
Geen categorie

Tamara

Succesverhaal Tamara

Na 6 maanden leven op shakes was ik 11 kilo afgevallen. 56.5 kilo was het gewicht dat ik behaald had. Met als gevolg dat ik niet wist hoe dit gewicht te behouden met ‘normale voeding’ waardoor ik 1,5 jaar later helaas weer 66 kilo woog. Met de kerstdagen bedacht ik me dat dit het toch echt niet was, ik voelde me totaal niet happy met mijn figuur, de maat was vol! In Januari heb ik contact gezocht met Dunja, lekker in de buurt en ik kon er savonds terecht, ideaal met mijn werk.
Mijn streven was minimaal 10 kilo afvallen. Half Januari zijn we begonnen en eind July was ik er 12 kwijt! 54 kilo!! Ik heb me nog nooit zo lekker in mijn vel gevoeld. Het begin was even moeilijk aangezien ik minder ging eten maar naarmate de weken volgde wende ik eraan en ging het zonder moeite.

Ik had mijn doel voor ogen en een stok achter de deur omdat ik iedere week ging wegen en weer nieuwe recepten kreeg. Het ging me steeds makkelijker af en na 12 kilo te zijn afgevallen ben ik gestopt. De weekmenu’s en recepten zal ik zeker nog blijven gebruiken.

Dunja bedankt voor de goede begeleiding en lekkere recepten, een echte aanrader!!
Groetjes Tamara

Tamara Latten 19-2-18 (2)  Tamara Latten 18-7-18 (1)

————————————————————————————————-