Categorieën
Geen categorie

Dunja

Succesverhaal Dunja

Voor & Na:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Dunja

Wanneer je op je website een kopje zet waaronder succesverhalen weggeschreven kunnen worden, mag je eigen succesverhaal natuurlijk niet ontbreken.

Mijn succesverhaal begint eigenlijk in januari 2011. Nadat ik al een hele tijd tegen mijn gewicht zit aan te hikken besluit ik toch maar weer van start te gaan met afvallen. Het is tenslotte weer januari en de goede voornemens vliegen ons om te oren.

Ook van mij (weer) het goede voornemen om iets aan mijn gewicht te doen. Op 6 januari 2011 heb ik een afspraak bij een afslankpraktijk te Geleen. Ik heb daar namelijk al een paar mensen over gehoord en die zijn tevreden.

Zodra ik daar binnenloop merk ik al dat de manier hoe zijn werken niet echt iets voor mij is, maar ik wil niet meteen opgeven. Ik ga aan de slag met de formuliertjes die ik heb gekregen en moet al meteen een supplement kopen van € 40,- , maar goed ik ga ervoor. De eerste dag mag ik alleen maar appels eten en water drinken, dat zorgt ervoor dat mijn lichaam ontslakt. Je kunt je natuurlijk wel voorstellen hoe rillerig en bibberig ik hier ’s avonds op de bank zit, want je lichaam heeft voeding nodig. Dat blijkt wel weer!

Na een paar dagen hoofdpijn en rillerigheid besluit ik toch echt te stoppen met deze methode en op basis van gezonde voeding de strijd aan te gaan met de kilo’s!

Een week later sluit ik me aan bij een andere “afslankclub” en daar ga ik braaf elke week wegen. Ook houd ik thuis op mijn computer alles bij wat ik eet en drink en ik moet zeggen dit werkt super!

De eerste 10 kilo zijn er in juni 2011 al van af en dan ben ik zwanger. Geen probleem, gewoon gezond blijven eten tijdens de zwangerschap en dan komt het goed. Dat blijkt! Ik kom maar 6 kg bij tijdens de zwangerschap en ik voel me super!

3 weken na de bevalling begin ik weer met afslanken en dat levert resultaat op! In september 2012 is er 22 kg af! Dat resultaat mag er wezen.

Ik weet van mezelf dat ik voor altijd bezig zal zijn met mijn gewicht en dat ik het ook altijd in de gaten moet houden, maar die kilo’s die ik kwijt ben, heerlijk gewoon!!

Ik voel me fantastisch en ik wil nooit meer terug!