Categorieën
Geen categorie

Sophie

Succesverhaal Sophie

Begin dit jaar had ik het voornemen om beter op mijn voeding te letten. Mijn moeder zag de advertentie van Dunja in weekblad de Wegwijzer. Naar aanleiding daarvan heb ik een afspraak met haar gemaakt. Tijdens het intakegesprek werd ik gewogen en gemeten en werd er naar mijn BMI gekeken. Ook werd mijn voedingspatroon besproken.

Ik was niet veel te zwaar maar voor een goed BMI, moesten er toch een paar kilo vanaf. We hebben samen gekeken naar wat ik wel en niet lekker vind en daar hield Dunja rekening mee, tijdens het maken van de menu’s.

Midden januari ben ik gestart. Ik volgde de menu’s, ging lekker sporten en de kilo’s vlogen er letterlijk vanaf. Het extra pluspunt van de werkwijze van Dunja, is dat je gewoon de dingen kunt eten die je lekker vind, alleen wordt het op een andere manier bereidt. Lekker barbecueën, verschillende pasta’s, ik mocht het allemaal. Hierdoor is het goed vol te houden.

Een keer in de week had ik een weegmoment bij Dunja. Eind april had ik mijn streefgewicht bereikt en ben ik gaan stabiliseren.

Begin mei had ik mijn doel bereikt: 8 kilo lichter! Mijn moeder zei in het begin altijd: ’’als je eenmaal bent afgevallen, voel je je stukken beter.’’ Ik vond dit eerst altijd onzin maar nu ik de kilo’s kwijt ben, zit ik veel lekkerder in mijn vel. Heel erg bedankt Dunja!

Voor & Na:
Sophie 16-1-14 (2)    Sophie 1-5-2014 (2)

wp9cc57187_06