Categorieën
Geen categorie

Sahièla

Succesverhaal Sahièla

Ik was zelf voor september 2013 begonnen om beter op mijn eten te letten. Helaas overleed mijn vader in september 2013 en maakte het allemaal niets meer uit voor mijn gevoel. Daardoor vlogen de kilo’s er weer aan. Helaas niet alleen bij mij, maar ook bij mijn zusje. Ik zat niet lekker in mijn vel door het overlijden van mijn vader en het beeld dat ik in de spiegel zag maakte me ook niet gelukkig.

In juni 2014 hebben we ( mijn zusje en ik) daarom besloten om ons aan te melden bij Dunja. In juli konden we aan de slag. Mijn doel was om minimaal 20 kilo af te vallen zodat ik, volgens mijn BMI, weer op een normaal gewicht zou zitten.

Ik verbaasde me over de menu’s en recepten. Ik moest alleen wennen aan het feit dat ik moest gaan ontbijten. De meeste recepten waren erg lekker en ik heb geen enkele keer het gevoel gehad dat ik te weinig had gegeten! Ik had vaak niet eens het gevoel dat ik aan het diëten was.

Nu kan ik weer lachen als ik in de spiegel kijk.  9 maanden later ben ik bijna 22 kilo afgevallen. Ik ben hartstikke blij met het resultaat dat mijn zusje en ik dankzij Dunja bereikt hebben!

Voor & Na

Sahiela van As 2-7-14 (1)    Sahiela van As 25-3-15 (2)

—————————————————————————————-