Categorieën
Geen categorie

Petra

Succesverhaal Petra

Begin mei 2014 was de maat vol bij mij….de weegschaal gaf de beroemde 3 cijfers aan en ik had mij voorgenomen dat ik dat dus echt niet wilde !!

In die tijd kwam ik op FB Dunja tegen en ze had een like actie. Wie niet waagt wie niet wint dacht ik en drukte op de knop vind ik leuk !!! Vol verbazing was ik de winnaar van een weekmenu, dol gelukkig was ik en heb meteen die week alles geprobeerd. Tot mijn verbazing was dat heel goed te doen en ik viel ook al af. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt, het intake gesprek volgde en mijn gewicht was toen 99.7 kilo. Ik was dus weer onder de 100 kilo gelukkig, een week later (op 20 mei) startte ik met de menu’s.

Iedere week ging ik naar Dunja en de onsjes en kilo’s gingen er goed vanaf, later in december denk ik ging het allemaal wat langzamer maar we waren nog altijd tevreden. Mijn streven was om 20 kilo af te vallen, maar na dat doel wilde ik zelfs proberen om de 25 te halen, echter mijn lichaam vond het even goed geweest denk ik. Nu 11 maanden later ben ik bijna 22 kilo afgevallen en heb ik besloten het zelf verder te proberen.

Dunja ontzettend bedankt voor je support, je steun, je heerlijke recepten, je gezellig praatje…..voor alles !!!!!

Voor & Na

Petra Paulissen 20-5-2014 (2)    Petra Paulissen 21-4-15 (2)

—————————————————————————————