Categorieën
Geen categorie

Petra

Succesverhaal Petra

(in verband met privacy redenen worden bij dit succesverhaal geen foto’s geplaatst)

Jarenlang was ik al bezig met af en toe een dieet te volgen om mijn overtollige kilo’s kwijt te raken. Helaas altijd zonder langdurig resultaat. Je bent een bepaald eetpatroon gewend en dan is het moeilijk om de knop om te zetten. Een aantal weken lukt dit wel, maar daarna viel ik toch weer terug in mijn oude patroon. Lekker eten, liefst altijd met een toetje na. Met regelmaat cola drinken, van chocola, snoep en koekjes kon ik niet afblijven.

Het was op het laatst ook niet meer 1 koekje, maar ik lustte er wel meer. Ook zit ik al een aantal jaren in de overgang en dacht ik dat het aankomen hier ook mee te maken had.

Afgelopen zomer (2015) heb ik besloten om de knop definitief om te zetten en om hier rigoureus mee te breken. Ik heb een afspraak bij Dunja gemaakt. Mijn streven was bijna 10 kilo af te vallen en mij weer lekker in mijn vel te gaan voelen.

Het gewicht dat ik wilde behalen was volgens Dunja te doen, dus dat klonk al heel positief. Na 2 weken de recepten gevolgd te hebben waren er al 2,5 kilo vanaf!!! En dat met heerlijke recepten, zonder honger gevoel en geen trek meer in chocola of koekjes.

Nu in november zijn er inmiddels 8 kilo af, en ik ben gedreven om de 10 kilo te gaan halen!

Ik ben ook weer gaan sporten, doe dit 3 keer in week, en voel mij heerlijk. De reakties van anderen zijn ook leuk om te horen omdat het toch wel zichtbaar is!

Al met al ben ik zoooo blij dat ik deze stap gezet heb!

De recepten blijf ik gewoon ook nu nog volgen omdat ze heerlijk zijn.

Hierdoor kan ik mooi op gewicht blijven/en nog wat afvallen. Dan is een keertje zondigen ook geen probleem!

 

Dunja heel erg bedankt, want zonder jou was het me niet gelukt!