Categorieën
Geen categorie

Myriam

Succesverhaal Myriam

Ik kampte vaak met gezondheidsproblemen en wou daar graag iets aan doen. Daarom dacht ik dat een gevarieerd menu wel goed is om te gaan doen. Via social media kwamen mijn moeder en ik bij Dunja terecht en zijn we begonnen aan een gevarieerd dieet.

Dit kwam voor mij min of meer neer op meer fruit eten per dag (daarvoor at ik bijna geen fruit) en andere dingen eten. Ik heb het dan bijvoorbeeld over maria koekjes en speculaas in plaats van hele vette dingen zoals chips. Sommige dingen zoals popcorn en chocolade mag je af en toe eens eten.

Er waren ook verschillende dingen die ik niet lust en die hebben we vervangen door andere recepten of andere tussendoortjes en fruit. Het was soms moeilijk, maar ik ben uiteindelijk in iets meer dan een half jaar 15 kg kwijt geraakt.

We zijn nog steeds bezig om mijn ideaal gewicht volgens het BMI op eigen houtje te halen met behulp van de verzamelde recepten en dagmenu’s van Dunja, die we nu per 2 weken samenstellen.

Voorlopig zijn we niets meer afgevallen, nadat we bij Dunja zijn gestopt. Het resultaat van het dieet is in ieder geval dat ik me wel nu lekkerder in mijn vel voel en nu wel jurkjes durf te dragen.

Myriam Thijs 29-1-16 (2)   Myriam Thijs 2-11-16 (3)

———————————————————————————————