Categorieën
Geen categorie

Melinda

Succesverhaal Melinda

Begin februari 2015 was het moment dat ik dacht, nu moet er wat veranderen! Ik voelde me lusteloos, had last van hartkloppingen en zat niet lekker in mijn vel. Na wat zoekwerk kwam ik op internet Dunja tegen en haar site sprak me enorm aan, dus ik pakte de telefoon en belde haar.

Het was een kort gesprek en Dunja vertelde me dat er een wachtlijst was van 3 maanden maar dat ze mijn telefoonnummer op kon schrijven voor als er eerder een plekje vrij kwam. Zo gezegd zo gedaan en ik ging verder met mijn zoektocht naar een andere voedingsdeskundige. Dit was echter niet nodig, want nog geen 2 weken later werd ik gebeld of ik kon komen.

Al snel was ik enkele kilo’s kwijt, maar zo halverwege was ik er eigenlijk klaar mee en had geen motivatie meer. Met behulp van Dunja heb ik toch doorgezet en ben ik in een half jaar tijd 14 kilo afgevallen en wat voel ik me anders!

Geen last meer van hartkloppingen en een opgeblazen gevoel en ik heb veel meer energie. De weekmenu’s in combinatie met de heerlijke, en vooral ook makkelijke, recepten zijn super! En ik eet nu door de dag meer dan voordat ik begonnen ben!

Dunja, bedankt voor de super begeleiding zonder jou had ik het niet volgehouden!

Melinda Eussen 18-3-15 (2)    Melinda Eussen 25-9-15 (1)

—————————————————————————————-