Categorieën
Geen categorie

Marcia

Succesverhaal Marcia

Na de zomervakantie had ik het voornemen om af te vallen. Ik schrok van de cijfers op de weegschaal. Via facebook had ik al een aantal mensen gezien die bij Dunja onder begeleiding waren. Eind juli heb ik contact opgenomen met Dunja en eind augustus kon ik aan de slag.

Tijdens de intake word je gewogen, de aanpak word besproken, het doel wat je wilt bereiken en je kunt aangeven wat je wel en niet lekker vindt. Mijn overgewicht was niet heel ernstig, maar toch wilde ik er flink wat kilo’s af. Samen met Dunja had ik het doel gesteld om 12 kilo af te vallen. Een week na de intake kreeg ik mijn eerste menu’s

In het begin vond ik het erg wennen. Ik was niet gewend om zo vaak op een dag te eten. Al snel ben ik aan het ritme gewend geraakt. De menu’s waren negen van de tien keer erg lekker. Als we thuis een recept niet lekker vonden, maakten we het gewoon niet meer. Na een paar maanden raadde Dunja me aan om te gaan rennen. Ik was er zelf altijd over aan het denken, maar was te lui om te gaan. Omdat mijn probleem vooral bij de benen zat ben ik toch maar overstag gegaan en netjes twee keer in de week gaan rennen, na een tijdje vond ik het zelfs leuk!

Na 4,5 maand was ik al 12 kilo afgevallen. De recepten maken we thuis nog steeds. Het is een hele fijne houvast en ontzettend lekker! Op deze manier blijf je ook fijn op gewicht.

Dunja, ontzettend bedankt voor de leuke begeleiding!

 

Marcia Goossens 22-8-14 (2)   Marcia Goossens 19-3-15 (3)

 

————————————————————————————–