Categorieën
Geen categorie

Malissa

Succesverhaal Malissa

Tot mijn 20e at ik veel, heel veel. Zonder te sporten en zonder bij te komen.
Ik was niet slank, maar eerder mager.

Na mij 20e kwamen er langzaam aan steeds wat kilo’s bij.
Omdat ik voor mijn 20e veel te licht was, vond ik die paar kilo extra in de eerste jaren niet erg. Ik was er juist blij mee! Totdat ik merkte dat de kilo’s er beetje bij beetje bij bleven komen, de maat in mijn broeken steeds iets groter werd en er uiteindelijk in totaal zo’n 25 kilo bij was gekomen.

Tijd voor verandering? Ja, dacht ik, binnenkort ergens een keer.
Wel ging ik nadenken.
Overdag at ik regelmatig : ontbijt, tussendoortje en lunch. Snoepen overdag deed ik zelden of nooit, alleen in de avond. Ook ging ik 2 a 3 keer in de week sporten.
Waarom bleef ik dan toch bij komen?

Toen ik in november gevraagd werd als getuige voor de bruiloft van een van mijn beste vriendinnen ging de knop om. Op zo’n bijzondere dag wil je er als getuige ook mooi opstaan. Voor mij een goed streven om voor die tijd mijn overtollige kilo’s kwijt te raken.
Omdat de bruiloft pas in augustus is, had ik ruim de tijd om af te vallen.
Dat moet lukken!

Via facebook had ik al een aantal mensen gezien die bij Dunja onder begeleiding waren. Zonder twijfelen heb ik Dunja gemaild om te kijken of ze mij ook kon helpen. Ik heb namelijk een lactose intolerantie en bij veel diëten moet je bijvoorbeeld yoghurtproducten eten of drinken en dat is voor mij niet mogelijk.

Gelukkig was het voor Dunja geen probleem om mij te begeleiden om mijn kilo’s kwijt te raken. Samen hebben we gekeken naar welke producten ik wel en niet kon eten. Afgesproken werd dat ik voor 10 kilo zou gaan.

In het begin vlogen de kilo’s er af, en deze bleven eraf vliegen. De eerste tien kilo had ik al na 2 maanden bereikt!!
Omdat het zo goed ging hebben we ons doel bijgesteld naar 15 kilo.

Door Dunja ben ik gaan inzien dat afvallen echt niet zo vervelend is als ik voorheen dacht. Het is super fijn dat je voor iedere dag menu’s meekrijgt zodat je niet zelf de calorieën hoeft te tellen en moet uitzoeken wat wel en niet mag. Daarnaast zijn de recepten voor het avondeten super lekker!

Als ik had geweten dat je met diëten toch redelijk veel en ook nog lekker mag blijven eten was ik hier veel eerder mee begonnen.

Dunja, bedankt!!

Voor & Na:
wpf26781ba_06 wp56ee776b_06

wp9cc57187_06