Categorieën
Geen categorie

Linda

Succesverhaal Linda

Twee jaar geleden had ik zoiets van het roer moet om. Ik had flink overgewicht en het zat me letterlijk en figuurlijk in de weg.

Ik viel door veel lopen en de helft te eten 10 kg af maar was nog te zwaar. Daarna ben ik met een vriendin aan weightwatchers begonnen, hier viel ik 10 kg mee af. Daarna was ik erg trots en dacht ik ga dit proberen vast te houden. Helaas lukte het niet en kwam ik stiekem en onopgemerkt weer bij. Ik woog 79 kg en toen kwam ik een jonge vrouw tegen op een feestje van mij broer. Het viel me op dat ze flink was afgevallen en ik dacht dit is wat ik nodig heb. Ik trok de stoute schoenen aan en vroeg haar wat ze gedaan had. Ze verwees me naar Dunja.

Ik heb meteen gebeld en ben aan de slag gegaan. Nu ben ik op een gewicht waar ik me lekker voel en tevens heb ik meer zelfvertrouwen gekregen.

Ik ben bij Dunja 18 kg afgevallen en hoop dat ik dit kan blijven volhouden. Maar anders weet ik wel naar wie ik toe zal gaan. Dunja hartstikke bedankt. Je zegt wel altijd je hebt het zelf gedaan, maar je was toch een stok achter de deur en je bent een goede motivator en ik heb het een super tijd gevonden.

Dunja bedankt en veel succes.

Liefs Linda

Linda Raes 13-5-2014 (2)     Linda Raes 8-1-15 (2)

………………………………………………………………………………………………………