Categorieën
Geen categorie

Kylie

Succesverhaal Kylie

Mijn naam is Kylie en ik ben 20 jaar.

In juni 2013 ben ik begonnen met sporten bij Anytime en begon anders te eten, ik wilde namelijk een aantal kilo’s kwijt. Ik raakte totaal op een klein jaar 3 kilo kwijt en bleef schommelen. Dit motiveerde me niet echt om verder te gaan.

In mei 2014 zag ik de pagina van Dunja voorbij komen op Facebook en het leek me een goed idee om hiermee te beginnen.  Ons eerste contact was een intake gesprek, waarin werd besproken hoeveel kilo ik kwijt wilde, welk BMI ik had en er werd gekeken naar wat ik wel en niet lust.

De week erna kon ik gaan beginnen met de week menu’s. Deze zijn lekker en makkelijk te maken en de hele familie kan er van mee eten. Je hoeft echt geen honger te lijden en het is prima vol te houden.

Iedere week opnieuw had ik een weegmoment, waarbij ik tevens het nieuwe menu kreeg en besprak hoe de voorgaande week was gegaan.Zodra je je streefgewicht hebt bereikt ga je nog op eigen kracht en met de menu’s en recepten die je hebt gekregen stabiliseren.

Uiteindelijk ben ik 7 kilo kwijt geraakt in ongeveer 6 maanden. We maken nog vaak een recept van Dunja gewoon omdat ze lekker zijn. En tevens zorgt het er natuurlijk ook voor dat ik goed op gewicht blijf.

Bedankt Dunja!

Voor & Na

Kylie Quix 12-5-2014 (2)     Kylie Quix 6-10-14 (1)

………………………………………………………………………………………………………..