Categorieën
Geen categorie

Jolanda

Succesverhaal Jolanda

Ik had al langer problemen met mijn gewicht, sporten ging door omstandigheden ook niet. Nadat ik zag dat mijn schoondochter en zoon met succes aan het afvallen waren bij Dunja, heb ik niet lang getwijfeld en ook een afspraak gemaakt. Het was wel iedere week een ritje van Kerkrade naar Elsloo, maar dit had ik er graag voor over.

Dunja heeft me heel goed begeleid, ze leeft met je mee, en de recepten waren/zijn heerlijk en eenvoudig te bereiden. Het ene recept vergt iets meer werk als het andere, maar het resultaat mag er zijn, er kwam toch iedere keer een mooie en lekkere creatie op tafel.

De dagmenu’s zijn heel overzichtelijk en gevarieerd. Ik ben nu “klaar” bij Dunja, maar ik houd deze dagmenu’s aan als richtlijn, gewoon omdat ik het heel gemakkelijk vind, dat ik weet wat we de hele week gaan eten. Ik ben heel blij met het resultaat van bijna 10 kg.

Ik had niet het idee dat ik aan het diëten was, vooral omdat je eigenlijk je eetpatroon aan het veranderen bent. Het is heel gemakkelijk vol te houden.

Dunja, bedankt voor je steun!

Voor & Na

Jolanda Fuhren 7-4-2014 (1)   Jolanda Fuhren 8-12-14 (2)

………………………………………………………………………………………………………