Categorieën
Geen categorie

Ilona

Succesverhaal Ilona

Jaren geleden na de zoveelste strijd tegen de overtollige kilo’s heb ik de moed opgegeven. Ik accepteerde dat ik nu eenmaal zwaar ben en waarschijnlijk altijd zal blijven.

Totdat ik de verhalen over Dunja begon te lezen. Toen begon het toch weer aan me te knagen. Zou DIT het dan zijn, zou het echt helpen? Ik begon te twijfelen. Hoe zou het werken? Dat wilde ik graag weten.

Een van mijn buurtgenoten was ook bij Dunja geweest en met succes! Na haar succesverhaal te hebben gezien op facebook heb ik haar eens gevraagd wat het inhield. Maar ondanks dat het goed klonk bleef ik toch twijfelen.

Begin 2015 ging de knop om. Ik keek in de spiegel en dacht nu is het echt klaar! Samen met mijn man besloot ik om dit de proberen en als er binnen 2 maanden geen resultaat was te stoppen met alle pogingen om af te vallen.

Gelukkig kon ik snel bij Dunja terecht. Tijdens het intakegesprek word je gevraagd welk doel je wilt bereiken. Ook wordt er gekeken naar dingen die je echt niet lust. Dan gaat Dunja daarmee aan de slag om een menu voor je te maken.

Een week later kreeg ik het eerste weekmenu mee. Het eerste wat ik dacht was, moet ik dit echt allemaal op één dag eten? Ik heb in het begin echt een planning moeten maken om het allemaal op te krijgen. Het avondeten was erg lekker. En als er iets bij staat wat je toch niet lust is dat geen probleem, het wordt meteen aangepast.

Meteen de eerste weken was het resultaat op de weegschaal zichtbaar. Wauw dacht ik, lekker eten en toch afvallen. Al snel waren er 5 kg af en kwam het eerste fotomoment (dat vond ik dan wel minder)

Het bleef goed gaan, maar ik was bang dat het zou stagneren en besloot daarom om erbij te gaan bewegen. Ik ben begonnen met wandelen, eerst een kwartiertje en dat is uiteindelijk een uur per dag geworden. En dat bleek te werken.

Nu kan ik met trots vertellen dat ik een half jaar verder ben en maar liefst 30 kg lichter. Ik ben zo ontzettend blij dat ik toch de stap heb genomen.

 

Dunja, onwijs bedankt voor je support, je luisterend oor, je wijze raad en bovenal je lekkere recepten!

Ilona Rekko 15-1-15 (1)   Ilona Rekko 14-7-15 (2)

—————————————————————————————