Categorieën
Geen categorie

Ien

Succesverhaal Ien

Nadat ik gestopt was met roken en de hormonen een streep door de rekening brachten, ging mijn gewicht als een speer omhoog. Niet alleen daardoor  maar ik ging ook meer en meer snoepen, ter compensatie voor het roken.

Ik merkte dat ik moeilijker de bijgekomen onsjes wat later de kilootjes er vanaf kreeg. Ik wilde wel afvallen maar ik was niet zo sterk als ik dacht. Mijn man kreeg van een kennis het verhaal over Dunja te horen en zei  toen dat lijkt me wel wat voor jou.

Geen shake of pillen die alleen maar goeds beloven, maar veranderen van eet gewoonte. Dus toen een afspraak gemaakt om een intake gesprek te plannen. Dan gaat het ook echt ervan komen.

Toen ik bij Dunja kwam was zij heel duidelijk je hoeft niks  en je moet het zelf doen. Zij reikte de handvaten zoals weekmenu’s  en tips aan en de rest was aan mij.

De weekmenu’s zijn allemaal gewone lekkere dingen, de een wat lekkerder als de ander maar allemaal heel goed klaar te maken en heel goed te eten. Zelfs mijn man vond het lekker.

Wat ik ook heel belangrijk vond ,Dat Dunja je serieus neemt en begrijpt en niet alleen verteld dat alles rozengeur en maneschijn is.

Ik ben nu klaar bij Dunja wat ik zeker ga missen ,want eerst ging ik iedere week en tegen het einde om de 2 weken, je bouwt toch wel een band met elkaar op. Ik ben binnen 5 maanden 8 kg afgevallen.

Zeker ga ik de menu ‘s gewoon door gebruiken maar ook wel eens “gewoon “ eten. Waar mijn man en ik ons op verheugen is een tuut friet met mayonaise en die eten we dan op jou Dunja.

Dunja je was en bent een toffe Peer. Ik kom zeker een bakkie bij je doen!

Heel hartelijk bedankt voor je support.

 

Ien Jacobs 12-11-15 (2)    Ien Jacobs 8-6-16 (1)

—————————————————————————————–