Categorieën
Geen categorie

Fabiënne

Succesverhaal Fabiënne

Als kind was ik altijd de smalste van iedereen, ik kon eten wat ik wilde zonder een gram bij te komen. Totdat ik in de pubertijd kwam en te maken kreeg met hormonen en emoties. Aangezien ik voorheen altijd alles kon eten bleef ik dat nu ook doen alleen met momenten steeds meer en meer. Daarnaast sportte ik altijd erg veel (4-5 maal per week handballen) en daar ben ik op mijn 19e plotseling mee gestopt. Hetgeen uiteindelijk resulteerde in een overgewicht.

Na eerst proberen te accepteren hoe ik was, daarna “opletten wat ik at” in combinatie met 3x per week handballen en verschillende diëten proberen was uiteindelijk in september 2015 de maat vol en ben ik via een vriendin bij Dunja Smeets terecht gekomen.

Ik ben een erg moeilijke eter en lust een hoop niet, hetgeen het voor Dunja een echte uitdaging maakte.

Uiteindelijk heb ik heerlijke weekmenu’s gekregen waar ook mijn man, die timmerman is en absoluut geen gewichtsproblemen heeft, genoeg bij te eten kreeg. Na de 1e week, waarbij toch wel even wennen was, ging het bijna vanzelf. Alleen was het door een druk leven wel af en toe even passen en meten om het avondeten (vooruit koken werd een must) geregeld te krijgen, hierin adviseerde Dunja heel fijn en hield ook met de menu’s rekening dat dit mogelijk was.

Uiteindelijk na 4,5 maand was ik 10kg kwijt en eraan toe om het zelf te gaan doen, ik wilde namelijk nog 8-9kg kwijt. Dit lukt me prima, zolang ik de weekmenu’s van Dunja maar blijf gebruiken!

Heel erg bedankt Dunja, ik krijg van heel veel mensen reactie dat ik er zo goed uit zie en daarvoor ben ik je super dankbaar!

Fabienne Sporck 28-8-15 (1)   Fabienne Sporck 13-1-16 (2)

—————————————————————————————–