Categorieën
Geen categorie

Cristel

Succesverhaal

Na een langdurige en pijnlijke armblessure waren er flink wat kilootjes bij gekomen. Na de zomervakantie van 2015 vond ik dat ik er echt iets aan moest doen. Na een aantal vruchteloze pogingen om zelf iets aan de lijn te doen besloot ik om het nu goed aan te pakken en heb contact opgenomen met Dunja.

We hebben eerst mijn toenmalige eetpatroon eens goed besproken, daarna ben ik gestart met de weekmenu’s. Het belangrijkste voor mij was dat mijn gezin gewoon mee kon eten. En dat kan! De weekmenu’s zijn duidelijk net zoals de recepten.

Na een half jaar weekmenu’s volgen en regelmatig sporten waren er 15 kilo vanaf en voelde ik me een compleet ander mens! Ik heb amper momenten gehad waarbij ik het moeilijk had. En als het iets tegen zat had Dunja bij het wekelijkse weegmoment altijd wel een tip die je weer verder kon helpen. Ook de ‘stok achter de deur’ van het wekelijkse weegmoment werkte goed voor mij. Het is een super fijne opsteker als er weer wat gewicht vanaf is, de ene keer wat meer dan de andere maar het was er af.

Wat is voor geleerd heb is veel bewustere keuzes te maken in je voeding. Als je op je voeding let wil dit niet zeggen dat je niet lekker kunt eten.
Ik ben blij dat ik besloten heb om Dunja in te schakelen en weer op een gezond gewicht te komen. Het was de moeite echt waard!

In verband met privacy redenen is er besloten geen naam te vermelden!

—————————————————————————————————