Categorieën
Geen categorie

Claudia

Succesverhaal Claudia

Na veel meegemaakt te hebben afgelopen jaar en veel ongezond te hebben gegeten vond ik dat het tijd was om aan mezelf te gaan werken. In de zomervakantie van 2015 heb ik Dunja gemaild en werd ik op de wachtlijst gezet.

In de eerste week van november mocht ik op intake, het doel werd vastgesteld en alles werd heel duidelijk uitgelegd. Een week later lag het eerste weekmenu voor mij klaar, ‘dat ziet er niet gek uit’ dat was mijn eerste gedachten. Vol goede moed en veel vertrouwen ging ik aan de slag. De eerste week was super uit te houden, ik had niet het idee dat ik aan het lijnen was. Dit omdat je veel (lekkers) mag eten en de recepten voor het avondeten waren heerlijk! De eerste week ging fantastische, ik viel ruim 2 kilo af.

Wat was het goed vol te houden en de recepten waren heerlijk. Uiteraard was het met de feestdagen iets minder goed vol te houden, er was goed rekening te houden met de menu’s maar genoten heb ik ook. Zo heb ik bijvoorbeeld wel kunnen mee gourmetten met ander vlees. Uiteraard was ik wel iets bijgekomen, dit was er snel weer af. In het nieuwe jaar had ik verschillende afspraken staan waardoor ik de menu’s niet volledig kon volgen, hierdoor ging het minder snel, maar het bleef goed gaan.

Totaal ben ik 10,7 kilo afgevallen in ruim een half jaar. Ik voel me een stuk prettiger en ben tevreden met mijn resultaat. Omdat mijn doel nog niet helemaal behaald is in het aantal kilo’s ga ik het zeker voortzetten met de overheerlijke menu’s die ik heb. Echter ben ik in centimeters ontzettend tevreden en had ik nooit gedacht me nog zo prettig te kunnen voelen in mijn lichaam.

Dus wil je graag afvallen zonder het idee dat je echt aan het lijnen bent? Kies er dan voor om te starten bij Dunja!! De begeleiding van Dunja afgelopen half jaar was geweldig. Ze is oprecht geïnteresseerd in je.

Claudia Hermans 4-11-15 (2)    Claudia Hermans 8-6-16 (1)

——————————————————————————————-