Categorieën
Geen categorie

Cindy

Succesverhaal Cindy

Na meerdere pogingen Sonja Bakker en andere vormen van diëten was er zo’n 7 maanden geleden een vriendin zeer enthousiast over Dunja’s manier van afvallen. Ik zag goede resultaten bij haar en dacht ik schrijf me ook in. Samen diëten en elkaar stimuleren is erg fijn. Een maand later had ik de intake. Na dit gesprek had ik gelijk een goed gevoel.

De eerste weken gingen erg goed en de kilo’s vlogen eraf. Dunja luistert naar je verhaal van de week die geweest is en hoe het gegaan is. Vervolgens geeft ze je goede uitleg over de menu’s die komen. Hier en daar geeft ze tips ter vervanging als je bepaalde producten niet lust. Persoonlijk vond ik het erg fijn dat ze als je een etentje hebt samen met je naar de menukaart gaat kijken welk gerecht je het beste kan kiezen.

De week menu’s waren voor mij echt een handvat om vol te houden en het wekelijks wegen een stok achter de deur. Dunja werkt met veel basis producten. Hierdoor heb je niet je hele voorraadkast vol met half aangebroken producten. Ik was zelfs minder geld kwijt voor de boodschappen.

Ja ook ik heb het zwaar gehad zeker na een all inclusive vakantie. Maar Dunja motiveert geweldig en ik heb de draad weer opgepakt!

Nu 6 maanden later ben ik ruim 11 kg kwijt en 2 kledingmaten geslonken 😉

Voor iedereen die nog twijfelt: DOEN!! Als ik het kan kan iedereen het.

Cindy Scheurs 24-3-15 (2)    Cindy Schreurs 29-9-15 (5)

—————————————————————————————–