Categorieën
Geen categorie

Bonnie

Succesverhaal Bonnie

(in verband met privacy redenen worden bij dit succesverhaal geen foto’s geplaatst).

’s ochtends voor de kledingkast, frustrerend! Een kijkje in de spiegel, confronterend. Een dagje shoppen generend! Ik was er helemaal klaar mee… Nadat ik besloot dat mijn gezinnetje compleet was, was er geen excuus meer om niks aan mijn gewichtstoename te doen.

Ik wist wel wat goed en niet goed me was, maar vond het lastig daadwerkelijk gewoontes te veranderen. Nadat enkele pogingen om af te vallen mislukten, besloot ik hierbij hulp in te schakelen. Ik was op zoek naar een manier die mij hielp patronen te doorbreken waarbij ikzelf en gezonde, gevarieerde en lekkere voeding als uitgangspunten genomen werden. Shakes, speciale diëten en overmatig sporten passen niet bij mij.

Al snel kwam ik via via bij Dunja uit. Enthousiast begon ik aan een traject waarbij ik wekelijks menu’s aangeboden kreeg en op de weegschaal moest staan. Voor mij een belangrijke stimulans om mij aan de afspraken te houden. Al snel was het resultaat zichtbaar en heb ik in een half jaar tijd mijn streefgewicht behaald. In totaal ben ik ruim 14 kilo afgevallen zonder dat het mij veel moeite kostte, aangezien ik veel, gevarieerd en lekker mocht eten. Ik was vastberaden en gedisciplineerd dat gestimuleerd werd door Dunja.

Nu heb ik voldoende tools meegekregen om op gewicht te blijven.

Ik ben erg blij dat ik het traject met Dunja ben aangegaan en zit weer lekker in mijn vel. De kledingkast, de spiegel en shoppen vormen voor mij geen obstakels meer!