Categorieën
Geen categorie

Aniek

Succesverhaal Aniek

Nadat ik in een korte tijd veel was aangekomen zat ik niet meer zo goed in mijn vel. In december ging bij mij de knop om en nam ik contact op met Dunja. Ik kon gelukkig snel terecht waardoor het traject kon worden gestart.

De eerste twee/drie weken heb ik het heel erg moeilijk gehad. Mijn hele eetritme moest worden omgegooid. Ontbijten deed ik niet en nu was het verplicht. Maar vanaf het moment dat je op de weegschaal staat en je ziet dat de kilo’s eraf vliegen raak je gemotiveerd. Door mijn combinatie met veel sporten verloor ik snel kilo’s.

 Maar ik was niet de makkelijkste voor Dunja, ik houd van feestjes, uiteten en van op vakantie gaan. Ook hierin gaf Dunja veel tips, wat kon ik dan het beste eten en drinken. Door deze tips kon ik gewoon alles blijven doen wat ik wilde en viel ik toch af. Ondanks dat ik een hele lastige eter ben zijn de recepten van Dunja erg lekker. Er zaten recepten bij die ik niet zo lekker vond maar deze werden dan niet nog een keer gemaakt. We maken nog steeds de recepten van Dunja.

Het wekelijkse weegmoment met Dunja vond ik erg fijn, hierdoor kreeg ik het het gevoel dat ik er niet alleen voor stond! Ik heb veel aan deze momenten gehad en het was ook heel erg gezellig met Dunja.

Ik wil nooit meer terug naar mijn oude gewicht en ik heb dit dan ook bereikt door Dunja. Dunja heel erg bedankt voor alles!

Aniek Pinckaers 9-3-15 (2)   Aniek Pinckaers 13-7-15 (2)

——————————————————————————————-