Categorieën
Geen categorie

Angelique

Succesverhaal Angelique

Na 2 kinderen op de wereld gezet te hebben, waarbij er steeds een paar kilootjes bij kwamen, bleven er na kind nummer 3 wel wat meer dan een “paar kilootjes” aanzitten, die er met geen mogelijkheid meer afgingen: wel eten, niet eten, minder eten, meer bewegen, het hielp allemaal helemaal niks.

Sterker nog, er leken alleen nog maar meer kilo’s bij te komen. Hierdoor werd ik steeds onzekerder en durfde ik bij wijze van spreken niets eens meer in de spiegel te kijken. Toen onze jongste zoon bijna 4 werd, was ik er helemaal klaar mee en wist ik dat het tijd werd om mijn overgewicht serieus aan te gaan pakken. Alsof het zo moest zijn, kwam er opeens een post van een Facebook-vriendin voorbij, die via Dunja een hoop was afgevallen.

Dit was voor mij precies wat ik nodig had: wat zij kon, moest ik toch ook kunnen. En wat bleek: zo moeilijk was het helemaal niet. Mijn patroon overdag hoefde ik nauwelijks aan te passen, ik moest zelfs wat meer gaan eten dan voorheen. Als avondeten stonden er calorie-vriendelijke recepten in de menu’s, die vaak zo lekker waren dat zelfs mijn man en kinderen er heel blij werden, zeker omdat het vaak gerechten met pasta, rijst of mie waren.

Uiteindelijk heb ik 19 weken lang de recepten van Dunja gevolgd (met een paar weken zomervakantie ertussen) en ben ik 12 kilo afgevallen! Ik kijk nu weer met plezier in de spiegel en voel me ook veel fitter!

Dunja, nogmaals bedankt!

angelique-smeets-1-6-16-1    img_2973

—————————————————————————————————–